Sushiguiden

Sushiris

En nem instruktion i hvordan sushiris laves.

Du behøver:
Blue Dragon Sushi ris
Blue Dragon Risvineddike
Sukker

Nori Maki

Maki - hvilket er en rulle indpakket i tang (eller Nori, som tangen hedder), fyldt med laks og agurk. Filmen viser trin for trin, hvordan du gør dette.

Du behøver:
Sushiris (se instruktionsfilm for sushiris)
Blue Dragon Wasabipasta
Blue Dragon Sushi nori (tang)
Laks
Agurk

Tip: Bemærk at fisk, som bruges råt i sushi, anbefales at have været nedfrosset i min. 24 timer før brug. Det er i øvrigt lettere at skære fisken i tynde delikate skiver, når fisken skæres, mens den er halvfrossen.

Nigiri

Nigiri er nok den nemmeste sushitype at lave. Den består af en rispude toppet med valgfri form for fisk eller grøntsager, og derefter omfavnet af et stykke Nori tang. Her viser vi, hvordan man gør.

Du skal bruge:
Sushiris (se instruktionsfilm for sushiris)
Blue Dragon Wasabipasta
Blue Dragon Sushi nori (tang)
Fisk som laks eller tun
Valgfri grøntsager – for eksempel avocado

Tip: Bemærk at fisk, som bruges råt i sushi, anbefales at have været nedfrosset i min. 24 timer før brug. Det er i øvrigt lettere at skære fisken i tynde delikate skiver, når fisken skæres, mens den er halvfrossen.

California

En “rulle” som rulles ”inside-out” og fyldes med laks, agurk, gulerødder og Philadelphia ost.

Du behøver:
Sushiris (se instruktionsfilm for sushiris)
Blue Dragon Wasabipasta
Blue Dragon Sushi nori (tang)
Laks
Agurk
Gulerødder
Philadelphia ost

Tip: Bemærk at fisk, som bruges råt i sushi, anbefales at have været nedfrosset i min. 24 timer før brug. Det er i øvrigt lettere at skære fisken i tynde delikate skiver, når fisken skæres, mens den er halvfrossen.

Four Seas

Den mest avancerede rulle. Består af en rulle som kun indeholder ris og Nori tang, som siden deles i fire deler og sammen med valgfrit fyld rulles til en ny rulle. En meget fyldig men flot rulle, perfekt hvis du vil imponere gæsterne.

Du behøver:
Sushiris (se instruktionsfilm for sushiris)
Blue Dragon Wasabipasta
Blue Dragon Sushi nori (tang)
Valgfri fyld, eksempelvis laks og agurk Læs fonetisk

Tip: Bemærk at fisk, som bruges råt i sushi, anbefales at have været nedfrosset i min. 24 timer før brug. Det er i øvrigt lettere at skære fisken i tynde delikate skiver, når fisken skæres, mens den er halvfrossen.

Go to Wine & Spirits page
Shopping cart is empty

Go to Wine & Spirits page
Shopping cart is empty