Sweet Baby Ray's NYHED

03-06-2013


Sweet Baby Ray’s: 
Uanset din smag, uanset hvad du kræver, så gør Sweet Baby Ray’s prisbelønnedesauce det kun bedre. Vi beskriver smagen som tyk og sød med et spark. Voreskunder siger, at det er den bedste forbandede sauce de har smagt. Men dubehøver ikke tage vores ord for det. Åbn selv en, og smør tykt på. Med trelækre smage, er der masser at gå I gang med. SweetBaby Ray’s Original 510g

Sweet Baby Ray’s Original Barbecue Sauce er denberømte, ægte amerikanske BBQ sauce som giver den ægte gril smag. Denne BBQsauce passer til det meste som fx glaze på spareribs, burgerdressing og ikkemindst som ren BBQ sauce.

Butikker: SuperBestSweet Baby Ray’sHoney Chipotle 510g

SweetBaby Ray’s Honey Chipotle, som er tørret og røget chili (oftest af typen alapeño),har den karakteristiske røget BBQ smag, og er den stærkeste af BBQ saucerne fraSweet Baby Ray’s sortimentet. Denne BBQ sauce er ideel til at glasere kødet medumiddelbart efter færdig grilning.  

Butikker: SuperBest


Baby Ray’s Honey 510g
SweetBaby Ray’s Honey Barbecue Sauce er den perfekte marinade til dit kød. Penslkødet med Sweey Baby Ray’s Honey Barbecue Sauce de sidste minutter af griltiden.I tillæg passer denne søde udgave sauce også som ren BBQ sauce – den bedste diptil dit kød.

Butikker: SuperBestGo to Wine & Spirits page
Shopping cart is empty

Go to Wine & Spirits page
Shopping cart is empty