Tørsleff's Vanilje Twister

08-11-2012

NYHED!

Tørsleffs vaniljestænger på kværn – et twist af vanilje!

Vanilje er lige så uundværlig i det søde køkken, som salt er til al anden madlavning. I mange desserter og kager fremhæver vanilje den naturlige sødme og understreger dermed smagen. Derfor er Tørsleffs vaniljestænger i kværn et produkt, der kan bruges i et væld af opskrifter.

I dag køber de fleste hele vaniljestænger - hvor stangen flækkes, kornene skrabes ud og anvendes direkte i bagværk, smoothies, is og andre desserter, kaffe og te, cremesaucer, frugtgrød, koldskål, marmelade m.m. Kraften af den tomme stang bruges også, når der f.eks. skal koges saft eller laves marmelade.

Med Tørsleffs vaniljestænger på kværn – bliver hele stangen brugt og man undgår dermed at kassere for meget af den lækre vanilje!

Kværnen indeholder 100 % naturlig vanilje svarende til 4-5 stænger. Når vaniljen kværnes, frigives smagen og duften af frisk vanilje. Meget nemt og anvendeligt.

Opbevaring: I køkkenskabet ved stuetemperatur

Kværn lidt frisk vanilje over din bærtrifli, græske youghurt eller æblekage som det sidste inden servering – det dufter fantastisk!

Go to Wine & Spirits page
Shopping cart is empty

Go to Wine & Spirits page
Shopping cart is empty